Περιγραφή
Φρέσκια χειροποίητη μπίρα, ξανθού χρώματος, με διακριτικά αρώματα άνθεων και μοσχολέμονου, ισορροπημένη πικράδα, με νότες κίτρου και πορτοκαλιού.
Η πιο «ευκολόπιοτη» επιλογή του ζυθοποιείου, για όλες τις στιγμές της ημέρας και της νύχτας.
3,26 €
Marmita American Pale Ale | Φρέσκια Απαστερίωτη μπίρα
Φρέσκια χειροποίητη μπίρα, ξανθού χρώματος, με διακριτικά αρώματα άνθεων και μοσχολέμονου, ισορροπημένη πικράδα, με νότες κίτρου και πορτοκαλιού.
Η πιο «ευκολόπιοτη» επιλογή του ζυθοποιείου, για όλες τις στιγμές της ημέρας και της νύχτας.
Βάρος | 0,4000 kg |
---|---|
Κατηγορία Ποτού | Μπύρες |
Χώρα Προέλευσης | Ελλάδα |
Μέγεθος Φιάλης | 330ml |
Αλκοόλ | 5.1% |
1) Speedex | Αστικά Κέντρα
· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 2,99 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα παραπάνω από 3 κιλά, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό είναι + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
· Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα είναι έως 10κιλά.
· Αν το δέμα ξεπερνάει τα 10 κιλά και 99 ευρώ, υπάρχει επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
2) Speedex | Δυσπρόσιτες – Απομακρυσμένες περιοχές
· Για δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση ανέρχεται στα 5,50 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για δέματα μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα μέχρι 10 κιλά καλάθι και σύνολο παραγγελίας άνω των 99 ευρώ, η επιβάρυνση είναι 3,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.
· Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα ξεπερνά τα 10 κιλά, υπάρχει χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό +2,50 ευρώ με ΦΠΑ.
3) Speedex Courier | Παραλαβή από το κατάστημα της courier
Ισχύουν οι χρεώσεις για τα αστικά κέντρα, της speedex courier.
Υπολογισμός βάρους στις courier:
Μ x Π x Y / 5000
4) Παραλαβή από το κατάστημά μας
Ικονίου 2, Ξάνθη
Μία νέα αρχήC.C. Marmita KavalaΈχοντας κατασταλάξει και σχεδιάσει με (σχεδόν) κάθε λεπτομέρεια το ζυθοποιείο μας, κάνουμε ένα roadtrip στην Σλοβενία -καλεσμένοι για δοκιμαστικό batch, που σιγά μην το χάναμε- και κάνοντας κάποιες μικρές μετατροπές, παραγγείλαμε τον ζυθοβραστήρα μας.Νοικιάσαμε χώρο για ζυθοποιείο και με την καθοδήγηση του απόλυτου εργολάβου, τον κάναμε κουκλί. Για 9 μήνες, οι πατέντες, τα χρώματα, οι κόλλες, τα στεγανωτικά έδιναν και έπαιρναν. Ακολούθησαν κάποια νομοθετικά κολλήματα, πιστοποιήσεις, ογκομετρήσεις και τελικά, 1η Αυγούστου το 2018 παίρνουμε την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας.Σχεδιάσαμε το ζυθοποιείο μας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε ευελιξία στην παραγωγή, χωρίς να χρειάζεται να φιλτράρουμε και να μπορούμε να εμφιαλώνουμε χειροκίνητα. Η επιθυμία μας από την πρώτη μέρα είναι να παρέχουμε, σε όσους καταναλώνουν τις μπίρες μας, την ίδια εμπειρία που απολάυσαμε και εμείς σε όλο αυτό το ταξίδι της Craft μπίρας.Τα πρώτα batchΓεμάτοι αγωνία ξεκινήσαμε το πρώτο μας batch. Πυκνόμετρα, βύνες, συνταγές, υπολογισμοί, τηλέφωνα: ένα χάος! Μέσα σε μόλις 14 ώρες ολοκληρώθηκε το πρώτο βράσιμο και -φανερά βελτιωμένα- σε 13 ώρες το δεύτερο· ρίξαμε τη μαγιά και πηγαίναμε (ανά δυο ώρες) να δούμε αν έβγαλε μπουρμπουλήθρες η δεξαμενή.Όλα πήγαν βάσει σχεδίου και πολύ οριακά κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση στο Thessaloniki Beer Festival.Με τα χαμόγελά μας μέχρι τα αυτιά, σερβίραμε σχεδόν ό,τι είχαμε φτιάξει, ξεκλέψαμε ό,τι κριτική καταφέραμε, συμβουλευτήκαμε πολλούς παρευρισκόμενους ζυθοποιούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε.Γυρίσαμε στο ζυθοποιείο μας πραγματικά γεμάτοι. Οι κριτικές ήταν πολύ καλές και πλέον, γνωρίζαμε πώς θέλαμε να προχωρήσουμε από εκεί και πέρα.